بهترین روانشناس خانواده - مشاوره ازدواج -زوج درمانگر -مشاوره فردی -روان تحلیلگر - خانم دکتر مرضیه خمسه - https://dr-khamseh.ir/index.php/online-consultation
Super User

Super User

 

مرد احتیاج دارد درباره مشکلش فکر کند و راه حل مناسبی برای آن پیدا کند

*مرد زمانی که جوابی برای سوال یا مشکلش ندارد، هرگز نمی گوید:

وای خدای من چه باید بکنم

پس در غار تنهایی خود به دنبال راه حل است.

*مرد هنگامی که ناراحت و تحت فشار روحی است احتیاج دارد تنها باشد تا آرامشش را کسب کند و بر خودش مسلط شود زیرا او نمی خواهد عملی انجام دهد یا حرفی بزند که بعدا باعث پشیمانی اش بشود.

*مرد احتیاج دارد که خودش را بشناسد مردها زمانی که عاشق می شوند این دلیل از اهمیت بیشتری برخوردار است. مواقعی پیش می آید که آنها خودشان را فراموش می کنند.

آنها احساس می کنند که صمیمیت و نزدیکی بیش از اندازه به زن قدرت شان را از آنها می گیرد.

*بنابراین باید حدود این صمیمیت را مشخص کنند هر بار که بیش از حد به زنی نزدیک می شوند خود را گم می کنند و آنوقت است که زنگ خطر به صدا در می آید و آنها به غار تنهایی خود پناه

می برند اما سرانجام دوباره سرحال می شوند.

 

چهارشنبه, 22 تیر 1401 ساعت 03:49

بیشتر مردان نمی دانند

بیشتر مردان نمی دانند که حرف زدن و درد دل کردن برای بالا بردن سطوح اکسی توسین، در مقابله با استرس، به زن کمک می کند!

 بدون درک این کشش زیستی، مرد به اشتباه گمان میکند که زن از او راه حل میخواهد. پس حرف زن را قطع میکند تا راه حل هایش را بگوید. مرد این کار را میکند چون حل کردن مساله یکی از روش های او برای بهبود حال خودش به هنگام فشارها و ناراحتی هاست. او میپندارد که این کار به زن کمک میکند.

یکشنبه, 19 تیر 1401 ساعت 16:35

کودک خوشبختی را از ما تقلید میکند!

کودکان، خوشحالی، غم، اندوه، افسردگی، کینه، حسادت، عصبانیت را از والدین خود یاد میگیرند. مهم نیست که شما چقدر خوب کودک را نصیحت میکنید. فرزند شما دقیقا همانی خواهد شد که شما هستید.

اگر موقع عصبانیت داد میزنید، فرزند شما عصبانیت را از شما الگوبرداری میکند. 

کودکان ما از ما می آموزند که خوشبخت باشند یا نه؟ گرفتار باشند یا نه؟ اگر حرف آنها را بشنویم، حرف ما را میشنوند. نی نی پرارین پدر و مادری دو گوش شنوا میخواهد نه یک زبان گویا که نصیحت کند و بدتر از هر چیز خودش هم عمل نکند. 

کودکی که گوشی برای شنیدن دارد، سپری در برابر مشکلات آینده خواهد داشت. 

نصیحت را کنار بگذاریم و تغییر را از خودمان شروع کنیم. 

پنج شنبه, 27 فروردين 780 ساعت 03:30

روانشناسی خانواده

روانشناس خانواده

یکی از مهم ترین نهاد هایی که در تمامی جوامع وجود دارد خانواده است. این نهاد به عنوان کانونی برای فرزندآوری و رشد فرزندان از اهمیت بالایی برخوردار است و سلامت آن مورد توجه است. اما خانواده نیز با مشکلاتی برخورد می کند که انسجام و سلامت این کانون را برهم می ریزد. به همین دلیل است که متخصصین تحت عنوان متخصصین مشاوره خانواده آموزش دیده اند تا در چنین شرایطی به حل مشکلات بپردازند.

یک خانواده نا سالم تاثیر بسیار مخربی بر روی سلامت تک تک افراد می گذارد به همین علت است پیگیری مشکلات و حل آن ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. بهترین راه برای پیگیری و حل مشکلات خانواده مراجعه به مشاوره خانواده است.

آیا نیاز به مشاور خانواده داریم

مشاوره خانواده به داشتن زندگی سالم خانوادگی کمک می کند. برای کمک گرفتن از یک مشاور خوب، همیشه نیاز به مشکلات بزرگ و حل نشدنی نیست. بلکه یک خانواده معمولی نیز می تواند برای بهبود سلامت روان کلی خانواده به مشاوره مراجعه کند. اگر مردد هستید که خانواده شما نیاز به مشاوره خانوادگی دارد یا خیر، موارد زیر به شما کمک خواهد کرد تا تصمیم بگیرید. در ادامه شرایطی که ممکن است خانواده را دچار چالش هایی کند که به تنهایی قادر به رفع آن ها نباشد، آورده شده است:

قطع ارتباط خانوادههنگامی که اعضای خانواده با یکدیگر ارتباط موثری ندارند.

احساس تنها بودن در یک خانوادههنگامی که یکی از اعضای خانواده به ویژه فرزند نوجوان زمان خود را به تنهایی در اتاق سپری می کند یا احساس عدم درک شدن و تنهایی می کند، خانواده به کمک مشاوره خانواده نیاز دارد.

اعتیاد:  اعتیاد می تواند بنیان یک خانواده را متزلزل کند و به تمام اعضای خانواده آسیب برساند. زمانی که یکی از اعضای خانواده دچار اعتیاد شده است، نیاز به مشاوره خانواده برای حفظ سلامت روان دیگر اعضا و کمک به شخص درگیر اعتیاد، ضروری است. این اعتیاد مخرب میتواند از هر نوعی باشد حتیاعتیاد به گوشی و فضای مجازی.

پنهان کاریهنگامی که رازهایی را به صورت مرتب از اعضای خانواده خود پنهان می کنید یا احساس می کنید یکی از اعضای خانواده اسراری دارد که از خانواده پنهان می کند. مشاوره خانواده میتواند کمک کند.

مشکلات جنسی:  هنگامی که صمیمیت جسمی و جنسی میان شما و همسرتان کم شده است، یا دیگر صمیمیتی وجود ندارد.

طلاق:  هنگامی که زوجین تصمیم به جدایی گرفته اند، به ویژه اگر دارای فرزند هستند، مشاوره خانواده در گرفتن تصمیم و پشت سر گذاشتن فرایند طلاق، بسیار موثر است. تحقیقات نشان داده است که علت بسیاری از طلاق ها ، مشکلات ساده و قابل حل بوده است که از طریق صحبت با روانشناس قابل حل است.

کلینیک روانشناسی دکتر مرضیه خمسه

شما در کلینیک روانشناسی دکتر مرضیه خمسه میتوانید به دلخواه از بین 50 مشاور خانواده یک فرد متخصص را انتخاب کنید. کلینیک روانشناسی دکتر مرضیه خمسه شامل روانشناسان و مشاوران خانواده خانم و آقا می باشد. شما میتوانید با ما تماس بگیرید تا بهترین مشاور را برای شما پیشنهاد دهیم.

کلینیک روانشناسی دکتر مرضیه خمسه جزو بهترین مراکز مشاوره ایران می باشد که با مشاورانی مجرب به شما عزیزان خدمت رسانی میکند.

آیا مشاوره خانواده موثر است؟

بله! زوجین و خانواده هایی که دچار بحران شده اند و ایده های آن ها در مورد چگونگی حل مسائل مداوم خانواده به پایان رسیده است، می توانند از خدمات مشاوره خانواده بهره مند شوند. خدمات مشاوره خانواده مانند زوج درمانی، سیستم درمانی خانواده و سایر انواع مربوط به درمان به افراد در شرایط بحرانی کمک می کند تا راه حل های واقعی برای مسائل خانوادگی پیدا کنند.

مشاور خانواده چه کسی است؟

روانشناس مشاوره خانواده (MFT) متخصصانبهداشت روانهستند که در روان درمانی و سیستم های خانوادگی آموزش دیده اند و مجوز تشخیص و درمان اختلالات روانی و عاطفی را در چارچوب ازدواج، زوجین و سیستم های خانوادگی دارند.

درمانگران ازدواج و خانواده، اختلالات رواني و عاطفي و همچنین ساير مشكلات بهداشتي و رفتاری را ارزيابي كرده و آن ها را درمان می كنند و طيف وسيعی از مشکلات را در متن نظام خانواده برطرف مي كنند. متخصص مشاوره خانواده دارای تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد یا دکترا) در زمینه ازدواج وخانواده درمانیو حداقل دو سال تجربه بالینی است.

متخصص مشاوره خانواده برای چه کاری آموزش دیده است؟

متخصص مشاوره خانواده باید :

  • در نحوه تعامل با افراد را در واحد های یک نفره و واحد خانواده ، مهارت داشته باشد.
  • به خوبی به ارزیابی و حل مشکلات رابطه بپردازد.
  • به دقت تشخیص و درمان اختلالات روانشناختی در یک زمینه خانوادگی را انجام دهد.
  • خانواده ها را برای بحران هایی مانند طلاق یا مرگ راهنمایی کند.
  • الگوهای رابطه ای یا رفتاری مسئله دار را برجسته کند.
  • به جایگزین کردن رفتارهای ناکارآمد با گزینه های سالم کمک کند.
  • یک رویکرد جامع (ذهن و بدن) نسبت به سلامتی روحی وجسمی استفاده کند.

مشاور خانواده برای حل مشکلات خانواده به بهترین نحو ، چندین سال مورد آموزش قرار گرفته اند و در این زمینه تجربه و مهارت کافی را کسب کرده اند. تحقیقات نشان داده است که مراجعه به مشاوره خانواده توانسته است بسیاری از مشکلات و بحران های خانوادگی را حل کند و این نهاد مهم را از فروپاشی حفظ کند. اگر خانواده شما نیز با مشکلاتی درگیر است تعلل نکنید و از طریق یک مشاور امور خانواده به حل مشکلات خود بپردازید. مرکز روانشناسی کلینیک روانشناسی دکتر مرضیه خمسه به ارائه بهترین خدمات مشاوره و روانشناسی در سطح کشور اماده است تا در حل مشکلات به شما کمک کند.

چرا مشاوره خانواده ؟

همانطور که برای کنترل یا تعمیر هر سیستم و مجموعه ای مثل سیستم یک تلویزیون یا یک اتومبیل اجزای آن را از هم جدا نمی‌کنیم لازم است که برای کمک و حل برخی مشکلات خانوادگی که همه اعضا را درگیر کرده است نیز یک بررسی یکپارچه از آن خانواده به عمل‌ آوریم. روانشناس اعضای خانواده را که با هم زندگی می‌کنند به‌ عنوان یک سیستم در نظر می‌گیرد که افکار، رفتار و گفتگو های آنها بر یکدیگر اثر می‌گذارد.

در مشاوره حضوری خانواده علاوه بر حل مشکلات فردی اعضا، الگو های روابط بین فردی آنها را نیز بررسی و اصلاح می‌ شود تا اعضا پس از درمان، کشمکش های ارتباطی سابق را ادامه ندهند.

روش های مشاوره خانواده

کسانی‌ که که با دیگر افراد خانواده خود مشکلاتی دارند و سردرگم می‌شوند و از مشاوره فردی رضایت کامل را به دست نمی‌آورند. در این صورت باید تک تک اعضا به صورت یک سیستم یکپارچه مورد برسی قرار بگیرند تا مشکل خانواده به بهترین راه حل شود.

  • در برخی از جلسات به صورت فردی و تک تک به گتفگو و مصاحبه با افراد پرداخته می شود.
  • برخی از جلسات به صورت گروهی و حضور تمامی افراد خانواده صورت می گیرد.
  • در مشاوره خانواده گاهی آزمون های تستی و مصاحبه های کتبی برای کشف دقیق مشکل گرفته می شود.
  • برای فرد و مواقع حضور در منزل تمریناتی جهت بهبود مشکل تجویز می شود.
  • متخصص مشاوذه خانواده به طور مداوم نحوه ارتباط خانواده را مورد برسی قرار می دهد.

مزایا مراجعه به مشاوره خانواده

مراجعه به مشاوره خانواده حضوری می تواند با اهداف زیر صورت پذیرد و به افراد کمک می کند تا از مزایای آن بهره مند شوند.

  • بهبود ارتباطات در خانواده
  • ایجاد عزت نفس
  • داشتن خانواده ای شادتر
  • سلامت جسمی و روانی بیشتر
  • کاهش آمار طلاق

شکاف در ارتباطات، واحد خانواده را مختل می کند، ساختار آن را تغییر می دهد و منجر به فروپاشی تمام خانوار می شود. رفتار ناخوشایند زمانی رخ می دهد که اعضای خانواده یکدیگر را درک نمی کنند و اینجاست که لزوم مشاوره خانواده و پیگیری مشکلات و بحران های خانواده حس می شود. در واقع یک مشاور خانواده ، مفید، مثبت و هدفمند زندگی کردن را به افراد می آموزد و راهکار هایی طلایی را در اختیار آن ها قرار می دهد تا بتوانند مشکلات خود را به سرعت حل و فصل نمایند.

مشاوره خانواده چگونه به بهبود روابط خانواده می پردازد؟

1-    مرکز مشاوره خانواده در تهران به تشخیص و درمان اختلالات روحی، روانی و عاطفی می پردازد: به عنوان مثال افسردگی، اختلال دوقطبی، اضطراب و افسردگی بالینی.انجام مشاور خانواده حضوری اعضای خانواده را تشویق می کند تا احساسات خود را شناسایی کرده و تجربه های خود را اذعان کنند.

2-    آموزش به افراد خانواده که چگونه به دقت واکنش خود را در موقعیت های مختلف بهبود بخشند و از مهارت های مقابله ای مثبت بهره مند شوند نوعی دیگر حمایت های مشاوره خانواده محسوب می شود. همچنین درست همراه شدن با تغییرات زندگی برای مثال به دنیا آمدن نوزاد، طلاق، پیری، بروز بیماری و نیز مورد تاکید قرار می گیرد.

3-    همچنین آموزش اینکه چطور می توانند تصمیمات مالی، زندگی، شخصی، آموزشی، والدین و تصمیم گیری های عاقلانه و سودمند گرفته و آن ها را اجرایی نمایند نیز در جسلات مشاوره خانواده مورد حمایت و پیگیری قرار می گیرد.

پنج شنبه, 09 تیر 1401 ساعت 16:36

تماس با روانشناس خوب در سعادت آباد

 آدرس کلینیک ها:

 آدرس کلینیک شهرک غرب:

تهران شهرک غرب بلوار دریا بین پاکنژاد ومطهری ساختمان ساحل


روزهای دوشنبه

از ساعت 15/30  تا 20

 

روزهای دوشنبه 

آدرس کلینیک سعادت آباد:

تهران سعادت آباد بالاتر از میدان کاج خیابان نهم شرقی

روزهای سه شنبه

 از ساعت 15/30  تا 20

آدرس کلینیک ستارخان :

تهران فلکه دوم صادقیه ابتدای خ ستارخان بلوارشهدای صادقیه شمالی

روزهای یکشنبه و چهار شنبه از ساعت 15/30  تا 20

روزهای پنج شنبه از ساعت 11 صبح تا 18

آدرس کلینیک پونک:

 تهران میدان پونک ضلع شمال شرقی میدان پونک کوچه رمضانی

روزهای شنبه

از ساعت 15/30  تا 20

 

توضیحات:

مراجعین محترم لطفا پس از حصول اطمینان از تصمیم خود اقدام به رزرو وقت نمایید.

برای هماهنگی وقت مشاوره روانشناس در کلینیک سعادت آباد، پونک، ستارخان

دکتر مرضیه خمسه بصورت : حضوری، تلفنی و آنلاین می توانید

 با شماره ی ۰۹۱۳۰۴۳۹۰۱۱۷ از طریق پیام در واتساپ ارتباط بگیرید.

ما را در فضای مجازی دنبال کنید:

اینیستاگرام  http://www.instagram.com/khamseh_1216

وب سایت  https://dr-khamseh.ir  /

وبلاگ http://ravanshenas-khamseh.blogfa.com

کانال تلگرام https://t.me/Psychologist_Khamseh

گروه پرسش وپاسخ تلگرام  https://t.me/Psychologist_Khamseh

 

چهارشنبه, 01 -2663 ساعت 15:41

مقاله روانشناس خوب

 روانشناس خوب در سعادت آباد وشهرک غرب

 

 

ویژگی های یک روانشناس خوب        

 

 

روانشناس خوب، یکی از الزامات زندگی امروز است. شاید پنجاه سال پیش، کمتر کسی می توانست تصور کند که زندگی امروز تا به این حد پیچیده باشد. مشکلات خانوادگی و زناشویی رشد داشته است . دیگر مانند زمانهای قدیم زندگی ها ساده نیست.

افزایش آمارهای مرتبط با طلاق، خیانت، اختلالات جنسی و نشان از اهمیت داشتن یک روانشناس خوب و شخصی دارد.

امروزهفوایدیک روانشناس خوب و یا مشاور خانوادگی بر کسی پوشیده نیست. نقش مشاور ازدواج و مشاوره فردی ، نقشی ضروری به نظر می رسد.

اما به راستی ویژگی های یک متخصص یا مشاور خوب چیست؟

ممکن است فرآیند روانشناسی و مشاورهطولانی مدتباشد. به بیانی دیگر ذهن و رفتارهای انسان پیچیدگی های بسیاری دارد و همین موضوع سبب می شود که مراجعه به درمانگر یا مشاور نیازمند صرف زمان و هزینه باشد.

پیش از آنکه مراجعه کنید،هزینه ویزیت را بپرسید. با خودتان حساب کنید که آیا توانایی پرداخت این هزینه را برای چندین جلسه و یا حتی چندین ماه دارید؟

برخی از متخصصین بیش از حد گران می گیرند و اگر شما در مشکلات مالی هستید، گزینه مناسبی برای شما نیستند. همچنین باید این نکته را ذکر کرد که هر دکتر روانشناس یا مشاور که گران تر می گیرد ،الزاماً بهتر نیست!

بسیاری از متخصصان به دلیل موقعیت جغرافیایی مطب،هزینه زیادی می گیرند و این ارتباطی با مهارت آنها ندارد.

پس دکتر روانشناس خوب و یا یک مشاور خوب ، شخصی است که شما بتوانید جلسات خود را با او ادامه دهید و اینکار رابخاطر نداشتن هزینه قطع نکنید.

روانشناس خوب ، بیش از آنکه گوینده است،شنونده خوبی است.

بخش زیادی از فرآیند روانشناسی بهتخلیه فردی و همینطور بیان رازهاباز می گردد. یک مشاور خوب و یا یک روانشناس خوب ، شخصی است که به صحبت های مراجع خودبه دقتگوش می دهد و شواهد را در کنار یکدیگر قرار می دهد.

در برخی از مواقع، شنیدن صحبت های مراجعه، خود درمان و حل مسئله است که ممکن است یک مشاور تازه کار این موضوع را نادیده بگیرد.

تحقیقات علمی و روانشناسی نشان می دهد کهبیانمشکلات و فشارهای فردی، تا میزان زیادی از شدت مشکل و بار روانی ناشی از آن می کاهد.

مشاور خوب با شمارابطه صمیمی برقرار می کند.

رابطه صمیمی واحساس خوبیکی از مهم ترین رکن های مشاوره و درمان است. در واقع یک روانشناس خوب و یا یک مشاور خوب ، با شما رابطه ای صمیمی برقرار می کند تا محیطی امن برای بیان مشکلات و همینطور تخلیه هیجانی و عاطفی خود داشته باشید.

اگر احساس می کنید، صمیمیت و یا احساس امنیت اولیه با روانشناس و مشاور برای شما شکل نگرفت، لازم است در این مورد با درمانگر خود صحبت کنید. به بیانی دیگر شما با دیدن روانشناس یا مشاور خود باید حس خوبی داشته باشید. البته این بدان معنی نیست که همیشه با حال خوب از اتاق او بیرون بروید. برخی اوقات، حرف های یک روانشناس مانند یک دارو تلخ است.

یک روانشناس خوب یا یک مشاور خوب ،خود انسان کاملی نیست!

باورهای غلطزیادی در خصوص روانشناسان و مشاوران وجود دارد. این هم یکی دیگر از این باورهاست. اینکه یک روانشناس خوب و یا یک مشاور خوب، خود باید فردی کامل باشد.

این موضوع صحیح نیست. مانند این است که بگوییم یک پزشک قلب، خود نباید دچار ناراحتی قلبی باشد و یا یک متخصص مغز و اعصاب، خود نباید اضطراب و استرس داشته باشد. بهتر است کمالگرایی را کنار بگذاریم و در نظر بگیریم کهطرف مقابل ما هم یک انسان است.

البته قابل ذکر است که یک دکتر روانشناس خوب خود دارای مشاور و درمانگرانی قوی و زبده است و هر از چند گاهی برای تخلیه عاطفی و مشکلات خود به یک درمانگر مراجعه می کند.

شما را قضاوت نمی کند!

یک روانشناس خوب شما را قضاوت نمی کند. او به طور مکرر در مورد احساسات شما و یا رفتارتان، احساس گناه یا خجالت را ایجاد نمی کند. در واقع وقتی شما مورد قضاوت و یا سرزنش قرار بگیرید، سعی در مخفی کردن مشکل می کنید. همچنین ممکن است احساس اضطراب و ترس پیدا کنید. یک روانشناس خوبشما را درکمی کند و پا به پای شما سعی در رفع مشکل دارد.

شرایط فرهنگی و سطح خانوادگی شما را در نظر می گیرد.

روانشناسی یک رشته وابسته به فرهنگ است. بدین معنی که یک متخصص خوب فرهنگ شما را در نظر می گیرد. چارچوب های خانوادگی در شمال یک کلان شهر با جنوب آن متفاوت است. حتی در بین قومیت های مخنتلف نیز رسم و رسوم های مختلفی وجود دارد.

یک روانشناس خوب و یا یک مشاور خوب ، همواره در حل مسئله، موضوعات فرهنگی و قومیتی را در نظر می گیرد.

رعایت رازداری و اصول حفظ اسرار مراجع

مشکلات بسیاری از افراد، با رازهای سر به مهری گره خورده است که تا درباره آنها صحبت نشود،کلید مشکل حل نخواهد شد. یک متخصص به شما اطمینان می دهد که اسرار شما محفوظ می مامند.

به بیانی دیگررازدارییکی از ویژگی های بسیار ضروری یک متخصص است. این موضوع وقتی اهمیت پیدا می کند که بیش از یک نفر در جلسه درمانی و یا در فرآیند مشاوره نقش داشته باشند.

مثلاً فردی که با همسر خود مراجعه کرده است و یا مادری که فرزند نوجوان خود را به مرکز مشاوره و روانشناسی آورده است. در چنین مواقعی یک متخصص زبده، به افراد اطمینان خاطر می دهد کهرازهای آنها هرگز فاش نمی شودو تعهد جدی به اصول رازداری و حفظ اسرار خواهد داشت.

یک روانشناس خوب ،آپدیت و بروز است.

این موضوع بسیار مهم است. یک روانشناس خوب و یا یک مشاور خوب ،امروزی و آپدیتاست. او اطلاعات پایه سایر علوم را می داند. حوادث روز را از نظر فرهنگی، اجتماعی، سیاسی ، اقتصادی ، فلسفه ، هنر و .. را می داند و تحلیل قوی از جامعه و فرهنگ حاضر دارد.

همچنین او به طور مداوم باید مطالعه کند و دانش خود را با یافته های جدید در خصوص انسان بروز کند. روانشناسی که چنین اطلاعاتی دارد با مراجعانی از اقشار مختلف جامعه بهتر ارتباط برقرار می کند. و توانایی حل مسئله بالاتری دارد.

دنیای امروزه روانشناسی با قدیم متفاوت است. فیلم درمانی، هنر درمانی، تئاتر درمانی، پت درمانی، سکسولوژیست، روانشناسی بر مبنای اخلاق و فلسفه، و بسیاری از جنبه های دیگر نیازمند متخصصان توانمند است.

شما را نصیحت نمی کند.

یک روانشناس خوب شما را نصیحت نمی کند. هیچ چیز به عنواننصیحت درمانی وجود ندارد.هر چند میزان زیادی از روانشناسی به وسیله تغییر تفکر فرد و چالش هایی شبیه به این صورت می گیرد ولی برای اینکار از نصیحت و یا صحبت هایی که بارها از مادر و پدر و اقوام خود شنیده اید استفاده نمی شود.

پس یک مشاور خوب، نصیحت نمی کند. او به دنبالشناسایی ریشه مشکل و راه حل آناست. به شما کمک می کند تا مشکل را شناسایی کنید و برای حل آن در کنارتان قرار دارد.

روانشناس خوب یا مشاور خوب ،قضاوت اخلاقی نمی کند.

اگر برای مشکل وسواس یا خیانت خود نزد یک روانشناس رفتید و از مضرات اسراف آب و یا گناه خیانت برایتان صحبت کرد،بدانید که راه را اشتباه امدید.در واقع یک روانشناس خوب، نقش یک روحانی و یا کشیش را ندارد. او در مورد گناه یا ثواب کارها نظری ندارد و مشکل شما را از نظر علمی و روانشناسی بررسی می کند.

جایگاه دین یک جایگاه شخصی و فردی است و یک مشاور خوب ، در این موارد نظر مثبت و یا منفی ندارد. در واقع یک روانشناس خوب، شخصی است که در مواجهه با آن شخصیتی علمی را می بینید.

هویت مستقلی از مسائل مذهبی دارد و ما بین یک فرد مذهبی و غیر مذهبی، تفاوتی قائل نمی شود. یک روانشناس یا مشاور خوب، به کارآمدی و ناکارآمدی رفتار یا افکار توجه می کند و نه به ثواب و گناه.  نویسنده محمد جانبلاغی

بهترین دکتر روانشناس خانواده، ازدواج در سعادت آباد و شهرک غرب

دکتر مرضیه خمسه زوج درمانگر و مشاوره روابط بین_فردی عضو نظام روانشناسی۸۱۸۵

 

 

ما را در اینستاگرام دنبال کنید:

http://www.instagram.com/khamseh_1216

وب سایت dr-khamseh.ir

وبلاگ http://ravanshenas-khamseh.blogfa.com 

کانال تلگرام  Psychologist_Khamseh@

گروه پرسش وپاسخ تلگرام  https://t.me/Psychologist_Khamseh

برای هماهنگی وقت مشاوره روانشناس خوب مرضیه خمسه بصورت : حضوری، تلفنی و آنلاین می توانید با شماره ی ۰۹۱۳۰۴۳۹۰۱۱۷

از طریق پیام در واتساپ ارتباط بگیرید.

چهارشنبه, 12 فروردين 780 ساعت 09:30

دانستنی های قبل از ازدواج

 

دانستنی های قبل از ازدواج 

 من کی ام؟ اینجا کجاست؟

پیش از هر اقدامی برای ازدواج، با خودتان به گفت و گو بنشینید، بهتر است احساسات و عواطف تان را در یک کفه ترازو و عقل و منطق تان را در کفه دیگر آن قرار دهید و از خود سوال کنید:

✔️ چرا می خواهید خانواده تشکیل دهید؟

 how to help someone with anxiety content tip box

✔️ در زندگی مشترک به دنبال چه هستید؟

✔️ چقدر خود را می شناسید و اگر قرار باشد خودتان را توصیف کنید، درباره ویژگی های مثبت و منفی تان چه می گویید؟

✔️ برای موفقیت در زندگی کدام خصوصیت اخلاقی و شخصیتی تان را باید کمرنگ تر یا پررنگ تر از قبل کنید؟

✔️ عمده دلایل تان برای ایجاد تغییر و تحول در رفتارتان چیست؟ 

✔️ چگونه همسری را برای زندگی مشترک می پسندید؟

✔️ برای موفقیت در زندگی مشترک، کدام ویژگی های اخلاقی و شخصیتی همسرتان باید بارز باشد؟

✔️ چقدر آداب همسرداری می دانید و برای آگاهی از آن تلاش کرده اید؟

✔️ مهم ترین وظایف شما در قبال همسر آینده و زندگی مشترک تان چیست؟

✔️ آیا به قدر کافی مسئولیت پذیر هستید؟

✔️ تا به امروز چند تصمیم مهم برای زندگی تان گرفته اید؟ پای این تصمیم ها چقدر ایستاده اید؟

 پس از پاسخگویی به سوالاتی از این قبیل، باید با توجه به نوع جواب هایتان، آنها را یکی از دو کفه ترازو تقسیم بندی کنید، توصیه می کنیم برای اجتناب از اشتباهات یا سوگیری های رفتاری که شاید به قضاوت نادرست تان منجر شود با فردی امین و متعهد این سنجش را انجام دهید. اگر کفه عقل ترازویتان کمی بیش از کفه احساسات تان سنگینی کرد و در نتیجه آن، به دیدگاه مساعدی راجع به خودتان دست یافتید، می توانید مراحل بعدی سیر ازدواج را طی کنید.

 

شش ﮐﻠﯿﺪ ﻃﻼﯾﯽ ﺁﺭﺍﻣﺶ در روابط

 

ﯾﮏ: ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺗﺎﺛﯿﺮﯼ ﺑﺮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﻦ ﻧﺪﺍﺭﺩ.

 

ﺩﻭ: ﻣﺮﺩﻡ ﻭﻇﯿﻔﻪ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﮎ ﮐﻨﻨﺪ.

 

سه: ﺍﺯ ﮐﺴﯽ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻟﻄﻔﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺗﻮﻗﻌﯽﻧﺪﺍﺭﻡ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﻟﻄﻒ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺣﻖ ﺍﻭ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.

 

چهار: ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻧﺎﺟﻮﺍﻧﻤﺮﺍﺩﻧﻪ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ ﺗﻮﺳﻂ ﮐﺎﺋﻨﺎﺕ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﻦ ﻫﺮﮔﺰ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﺸﻮﻡ.

 

پنج: ﺩﻧﯿﺎ ﺳﺨﺎﻭﺗﻤﻨﺪ ﺗﺮ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﮐﺴﯽ، ﺭﺍﻩ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﻣﺮﺍ ﺗﻨﮓ ﮐﻨﺪ.

جمعه, 14 فروردين 780 ساعت 09:29

پسرها هم به اندازه دخترها با احساسند

پسرها هم به اندازه دخترها با احساسند. اما ما و جامعه به آنها می آموزیم که احساساتی بودن دلیل ضعف توست. به همین دلیل پسرها هوش هیجانی پایینی دارند و در نوجوانی و جوانی با خشم و عصبانیت، گاهی با مواد مخدر و گاهی با رابطه ی جنسی احساسات خود را خاموش میکنند. به پسرتان اجازه دهید احساساتش را بیان کند، غمگین شود، گریه کند. به پسرتان بیاموزید در کارهای خانه کمک کند و یادبگیرد در انجام کارها مستقل باشد. برای موفقیت در کار، تحصیل و ازدواج روی هوش هیجانی فرزندتان کار کنید. پسرها هم گریه میکنند، میترسند، وابسته میشوند، مانند همه ی انسانها. احساساتشان را خاموش نکنید.

پنج شنبه, 09 تیر 1401 ساعت 20:35

مشاوره آنلاین

مشاوره آنلاین

کلینیک روانشناسی و مشاوره تلفنی و آنلاین

از بهترین، با تجربه ترین و باسابقه ترین روانشناسان خوب تهران با بیش از۱۵سال سابق در حوزه ها  مختلف روانشناسی 

مشاوره فردی

نوروفیدبک

  ساعت مشاور آنلاین وتلفنی :    10 تا12 صبح   -     18.30 تا20  شب

نحوه پرداخت:

لطفا برای یک ساعت مشاور مبلغ مورد نظر فوق را واریز بفرمائید

وعکس فیش  را به شماره 00989304390117 در واتساپ ارسال نمایید. تا رزرو قطعی شود.

پس از ارسال فیش واریزی وهماهنگی تعیین وقت زمان مشاوره با شما انجام خواهد شد.

شماره تماس دکتر روانشناس همراه با ساعت تماس شما جهت مشاوره تلفنی یا آنلاین برایتان در تلگرام ارسال خواهد شد.

برای مشاوره حضوری نیز پس از هماهنگی تعیین وقت زمان مشاوره با شما ،ساعت وتاریخ رزرو قطعی به همراه آدرس ولوکیش در تلگرام ارسال خواهد شد.

شماره  کارت :

بانک آینده بنام خانم مرضیه خمسهء

شماره کارت6362141048766662

سپاس از حسن انتخاباتان

ما را درفضای مجازی دنبال کنید:

اینستاگرامhttp://www.instagram.com/khamseh_1216  

وب سایت    https://dr-khamseh.ir

وبلاگ ravanshenas-khamseh.blogfa.com 

کانال تلگرام   https://t.me/Psychologist_Khamseh

گروه پرسش وپاسخ تلگرامی   https://t.me/Psychologist_onlin

صفحه1 از2

تماس با ما

 برای هماهنگی وقت مشاوره

حضوری، تلفنی و آنلاین

 با شماره 09304390117

با پیام در واتساپ ارتباط بگیرید

instagram 1whdownload 2